Bostitch NL

Laatste nieuws

De eerste draadloze dozensluiter ter wereld van BOSTITCH

Vol trots stelt BOSTITCH u de eerste draadloze dozensluiter ter wereld op accu voor. De lichte, compacte nieuwe dozensluiter biedt het gemak om echt overal te werken, met een indrukwekkende snelheid en kracht die de strijd met elke traditionele plakbandapparaten gemakkelijk winnen. Dit uiterst draagbare gereedschap is speciaal ontworpen om dozen van verschillende formaten snel en veilig te sluiten, en kan eenvoudig worden meegenomen naar elke plek.

Lees meer »

Belangrijke informatie: CE-markering voor bouwproducten

Per 1 juli 2013 zal de bestaande richtlijn bouwproducten 89/106/EWG (CPD) vervangen worden door de verordening bouwproducten nr. 305/2011 (CPR). Deze verandering roept veel vragen op over de noodzaak van CE-markering op bevestigingsmaterialen. Door middel van deze brief willen we de situatie verduidelijken en u infomeren over de uitgebreide maatregelen die Powers en BOSTITCH hebben genomen om te voldoen aan de laatste regelgeving.

Lees meer »

Overname Powers Fasteners door Stanley Black & Decker

Stanley Black & Decker, wereldwijd producent en leverancier van gereedschappen, heeft de overname van Powers Fasteners afgerond. Powers Fasteners is een toonaangevend producent en leverancier van verankeringsmiddelen voor beton, staal en metselwerk en geschoten montage. Het gecombineerde bedrijf biedt nu een volledig assortiment bevestigingssystemen.

Lees meer »