Bostitch NL

Careers

BOSTITCH is een merk van Stanley Black & Decker.
Stanley Black & Decker is ‘s werelds grootste bedrijf voor gereedschap en opslag, het op één na grootste bedrijf op het gebied van commerciële elektronische beveiliging, één van de grootste leveranciers van bevestigingssystemen en van krachtige groeiplatformen in de olie-,gas- en infrastructuursector.

Streeft u ook bij alles wat u doet naar uitnemendheid? Zo werken wij bij Stanley Black & Decker iedere dag. Onze werknemers zijn de drijvende kracht achter ons succes. Zij hebben een gemeenschappelijke visie. Zij werken hard en zijn creatief en zij willen grenzen verleggen. Onze werknemers vertegenwoordigen onze prestigieuze merken, die overal ter wereld worden erkend.

Er zijn vele redenen waarom u een loopbaan bij Stanley Black & Decker zou moeten overwegen, hier volgen er enkele daarvan.

Een wereld van mogelijkheden

U zult ontdekken dat werken voor een wereldwijde  leider heel veel loopbaanmogelijkheden creëert voor starters, maar ook voor ervaren professionals in verkoop, marketing, financiën, logistiek, constructie en meer. U kunt niet alleen overstappen naar de verschillende bedrijfs-platformen maar ook tussen landen, regio’s en zelfs overal ter wereld.

Baanbrekende innovatie

Innovatie is altijd het kenmerk van onze cultuur geweest. Wij hebben door het bedrijf heen teams gecreëerd die zorgen voor baanbrekende innovatie , gebaseerd op enkele van  ‘s wereldsmeest succesvolle en innovatieve best practices  en bedoeld om creatief in te spelen op de belangrijkste wensen van de markt.

Diversiteit stuurt succes

Bij Stanley Black & Decker is diversiteit een integraal onderdeel van ons succes. Wij waarderen de verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven die onze werknemers meebrengen, en wij geloven dat diversiteit leidt tot nieuwe ideeën, betere bedrijfsbeslissingen en een enerverende werkomgeving.

Duurzaamheid is onze belofte

Bij Stanley Black & Decker is duurzaamheid de verantwoordelijkheid van iedereen. Wij streven naar duurzame zakelijke activiteiten en initiatieven, ECOSMART genaamd, die onze invloed op het milieu verminderen, een veilige en verantwoordelijke werkplek bieden en de kwaliteit van leven verbeteren.

Beter presteren dan de norm is onze standaard

Wij hebben een uitzonderlijk sterke strategische positie met onze merken, waaronder marktaandeel, schaal, toewijding tot innovatie en natuurlijk ons team van bijna 50.000 werknemers overal ter wereld. Wij hebben een duidelijke focus op het altijd verbeteren van onze prestaties om continue groei te stimuleren.